Юридична газета online: відкриття!

Редакція «Юридичної газети» представляє Вашій увазі власний юридичний Інтернет-портал.

Унікальний сайт, витончений дизайн, нові можливості сервісу, зручна навігація, актуальні та професійні матеріали – ми врахували всі Ваші побажання, зробивши не просто сайт, а інформаційний Інтернет-портал!

На сайті розміщено багато потрібної і корисної інформації для юристів-правників, адвокатів, працівників судових органів, державних службовців, нотаріусів і кожного зацікавленого правовим питанням.

Вся інформація зручно розташована, структурована і не вимагає довгих пошуків.

Перейшовши за посиланням http://yur-gazeta.com/ Ви зможете ознайомитися зі спеціалізованим проектом, ціллю якого є зміцнення правової культури в Україні, інформуванні українського суспільства та юридичної спільноти про правові нововведення, юридичну практику та досвід провідних спеціалістів галузі, а також звісно розширення впізнаваності юридичних компаній, юристів, адвокатів та інших гуру права.

З часом на сайті будуть розміщені всі матеріали, які були надруковані у всіх виходах «Юридичної газети» за всі роки її існування. Розділи будуть постійно доповнюватися, оновлюватися.

Слідкуйте за змінами, адже вони стосуватимуться і Вас!

Ми запустили цей сайт і віримо, що він буде постійним джерелом Вашого розвитку та вдосконалення, успішної самореалізації та корисних контактів!

Ми завжди раді вітати Вас! Запрошуємо у гості http://yur-gazeta.com/

З повагою,
Редакція «Юридичної газети»
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!