«Київстар» пропонує патріотичні ді-джингли до Дня Незалежності України

19 серпня 2014 р.
м. Київ

«Київстар» пропонує патріотичні ді-джингли до Дня Незалежності України

До 23-ї річниці незалежності України «Київстар» підготував святкову акцію. Оператор пропонує добірку ді-джинглів популярних українських патріотичних пісень. Абоненти можуть встановити улюблені мелодії з 19 по 26 серпня 2014 року та користуватися ними безкоштовно протягом 90 днів. Для користувачів «Музичного клуба» акція діє з 20 по 26 серпня 2014 року. При цьому Гімн України у виконанні гурту ВВ і «Гей, пливе кача» у виконанні Піккардійської Терції «Київстар» пропонує абонентам назавжди безкоштовно.
Замовляти ді-джингли можна онлайн на веб-сайті послуги «Ді-Джингл», або зателефонувавши на короткий номер 465. Дзвінки на номер 465 не тарифікуються. Користувачі «Музичного клуба» можуть безкоштовно завантажити пісні в телефон на сайті http://musiclub.com.ua/list/free.

Патріотичний дух наших співвітчизників продовжує зростати. Станом на сьогоднішній день Гімн України замість гудків наразі встановлений у більше 60 тис. абонентів «Київстар», а мелодію «Гей, пливе кача», присвячену Небесній сотні, завантажили 2 тис.
абонентів.

«Цього року національне свято День Незалежності має для українців особливе значення. Тому ми підготували добірку патріотичних ді-джинглів, які наші абоненти можуть встановити собі на телефон і безкоштовно користуватися ними протягом 3 місяців», – коментує Марія Апанович, начальник відділу управління послугами мультимедіа «Київстар».
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!