Дієтична добавка «Олія Розторопші»

Дієтична добавка
«Олія Розторопші»

Дієтична добавка «Олія Розторопші» – це джерело найбільш корисних для організму людини каротиноїдів, вітамінів Е, D, К і групи B, макро- і мікроелементів, а також ненасичених жирних кислот, які сприяють відновленню мембрани клітин печінки, регенерації росту нових клітин, запобіганню всмоктування токсичних і шкідливих речовин, що надійшли в організм разом з водою та їжею.
Олія розторопші сприятливо впливає на печінку, підшлункову залозу, жовчний міхур, систему травлення, серце та судини. Сприяє очищенню організму від шлаків та токсинів, поліпшенню ліпідного обміну і роботи нирок, нейтралізації шкоди алкоголю, токсичних речовин, вільних радикалів, важких металів. Вона забезпечує клітини печінки цінними сполуками і сприяє оновленню тканин.
Унікальність властивостей олії розторопші обумовлено присутністю силімарину – комплексу сильних природних антиоксидантів. Одним з позитивних ефектів можна назвати поліпшення виділення жовчі, ця речовина сприяє нормалізації процесу травлення в організмі. Також силімарин сприяє поліпшенню обмінних процесів організму, підвищенню функціональності печінки.
До складу олії входить вітамін F, який здатний надавати антисклеротичну дію, перешкоджаючи відкладенню холестерину на стінках судин. Що, в свою чергу, може служити профілактикою атеросклерозу, некротичних змін в серці, інсультів.
Вартість: 55.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!