7-а Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі CISOLAR-2018 KYIV

З 11 по 13 квітня 2018 р. у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» (Київ) пройде наймасштабніший у регіоні галузевий бізнес-захід, присвячений індустрії сонячної енергетики – 7-а Міжнародна Конференція та Виставка Сонячної Енергетики в Центральній та Східній Європі CISOLAR-2018 KYIV.
CISOLAR — це головна подія ринку сонячної енергетики у Центральній та Східній Європі, де провідні гравці традиційно презентують найновіші технології та рішення для галузі сонячної енергетики, а також діляться досвідом реалізації найуспішніших PV проектів.
CISOLAR є глобальним галузевим комюніті, учасників якого об’єднує інтерес до побудови та розвитку успішного бізнесу у сфері відновлюваної енергетики та бажання зробити світ кращим.
За останні сім років CISOLAR підтвердив свій статус наймасштабнішої події у сфері сонячної енергетики Центральної та Східної Європи, що слугує ефективною комунікаційною платформою для ключових гравців галузі, девелоперів та інвесторів. Саме на CISOLAR народжуються нові проекти та укладаються багатомільйонні контракти.
Участь у CISOLAR традиційно приймають власники та топ-менеджери компаній, які зацікавлені у розвитку інвестиційних енергетичних проектів у регіоні, зокрема, в Україні.
Цього року CISOLAR-2018 працюватиме у 3-денному форматі. 11-12 квітня проходитиме конференція, 11-13 квітня відбуватиметься виставка. На виставці будуть представлені продукція та сервіси від ключових гравців глобального ринку сонячної енергетики та місцевих компаній.
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!