Двокімнатна квартира Обухів ціна 21500$, продаж квартир в Обухові в розстрочку

Розпочато будівництво багатоквартирного житлового будинку в м. Обухові, по вул.. Київській 96, від зарекомендованого забудовника побудувавшого та своєчасно здавшого такі обєкти в м. Обухові за адресами: вул. Піщана 1, вул. Піщана 1а, вул. Київська 98, вул. Загребля 25.
Пропонуються 1,2,3-х кімнатні та дворівневі квартири. Ціна від 8900 грн/м2, можливі розстрочки та індивідуальний підхід до кожного нашого клієнта.
Двокімнатна квартира Обухів ціна 21500$ (площа 56 м2).
Будинок має 8 поверхів + мансардний, два підїзди, обладнаний ліфтами, прибудинкова територія передбачає парко місцями, дитячий майданчик та зони відпочинку. Комплектації квартир: стіни машина гіпсова штукатурка, підлога чистова стяжка, розводка електрики та сантехніки, індивідуальне опалення (встановлюється двоконтурний котел (Navien-Корея) та радіатори), енергозберігаючі вікна та броне двері (Україна).
Пропонуємо двокімнатні квартири в Обухові купити в розстрочку з мінімальними витратами на ремонт.
Перед початком будівництва забудовник попіклувався про заведення всіх необхідних комунікацій, а саме електроенергія (500 кВт), газопровід середнього тиску, вода, централізована каналізація вже заведені та також отримано всі дозвільні документи для проведення будівельних робіт включаючи декларацію про початок будівельних робіт.
Вартість: 21500.00 USD
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!