Київстар підготував мережу до Нового року та Різдва

На межі 2017-2018 років технічні спеціалісти «Київстар» прогнозують збільшення трафіку мобільної передачі даних у кілька разів у порівнянні з попереднім Новим роком.
Спеціально до святкового періоду Київстар вживає додаткові технічні заходи, щоб усі клієнти змогли комфортно привітати своїх рідних і друзів.
Так, у місцях масового святкування в найбільших містах України та на гірськолижному курорті Буковель буде встановлено тимчасові пересувні базові станції. На більше ніж 1700 діючих базових станцій буде розширено ємність. Щоб забезпечити абонентам можливість безперешкодно дзвонити у години пік не лише на номери Київстар, але й абонентам інших українських та зарубіжних операторів, буде збільшено ємність каналів зв’язку між мережею Київстар та іншими мережами.
Також об’єкти інфраструктури забезпечено резервними джерелами живлення. На «вузлові» базові станції та комутатори доставлено додаткові акумулятори.
На спеціальний режим роботи на період свят будуть переведені аварійно-відновлювані групи та інформаційно-довідковий центр Київстар.
Особливу увагу Київстар приділив очікуваному зростанню трафіку мобільного інтернету. Нагадуємо, що минулого Нового року за два святкових дні – 31 грудня та 1 січня – обсяг передачі даних у мережі досяг 477 ТБ, що на 184% більше, ніж минулого року. У перші години 2017 року понад 30% трафіку мобільного інтернету зайняли соціальні мережі Facebook, Instagram, Twitter.
Цього року Київстар очікує у декілька разів більший інтернет трафік, завдяки ши
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!