Міністерство економічного розвитку і торгівлі України розвиватиме сферу туризму та курортів разом із Київстар

26 грудня 2017 року Київстар та Міністерство економічного розвитку та торгівлі України підписали Меморандум про співпрацю.

За умовами Меморандуму, сторони домовились про обмін статистичною інформацією, яка дає змогу визначати кількість вітчизняних та іноземних туристів, що переміщуються територією України. Отримані дані можуть використовуватися Міністерством для розвитку туристичної галузі та популяризації України на зовнішньому і внутрішньому туристичних ринках.

«За допомогою Big Data фахівці Київстару моніторять кількість туристів, які відвідують той чи інший регіон, визначають, звідки їдуть люди та навіть скільки часу вони проводять в області. Ми передаємо неперсоніфіковані дані спеціалістам у місцевих адміністраціях, які, у свою чергу, роблять висновки про те, наскільки добре про їх регіон обізнані українці й формують стратегії розвитку туризму. Вся інформація, яку вони від нас отримують – узагальнена, без персональних даних», – говорить Петро Чернишов, президент Київстар

За понад півтора року Київстар підготував моніторинги з даними про туристичні потоки для багатьох обласних та міських державних адміністрацій, серед яких Одеська, Івано-Франківська, Херсонська, Дніпровська, Львівська, Полтавська, Чернігівська та інші. За оцінками місцевої влади, ці дані виявилися дуже корисними для розвитку регіонів.

Наприклад, у 2016 році співпраця Київстару та Одеської ОДА дозволила довести необхідність запуску нового залізничного маршруту, і тепер вже понад рік у напрямку попул
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!