Київстар – кращий роботодавець України

Завдяки інноваційним підходам у роботі з персоналом, Київстар визнаний одним з найпривабливіших роботодавців України. Також компанія отримала спеціальну нагороду за проект внутрішньої корпоративної мережі «Київстар Workplace».
Київстар вже багато років поспіль відзначається експертами ринку праці як один з найкращих роботодавців. Так, в 2016 році Київстар увійшов до ТОП-10 роботодавців за версією консалтингової компанії EY, а в рейтингу ділового щотижневика «Фокус» був визнаний найбільш привабливим роботодавцем для молоді та студентів. Цього року компанія знову була названа серед кращих роботодавців України, за версією кадрового порталу Head Hunter.
«Ми багато працюємо над тим, щоб в нашій компанії було комфортно розвиватися професійно, самовдосконалюватися та створювати цікаві проекти. Ми інвестуємо у розвиток діджитал-навичок, підприємницької культури та клієнт орієнтованості. Ось тому вже багато років поспіль Київстар отримує відзнаки як кращий HR-бренд України», – розповідає Оксана Олійник, директор з персоналу та розвитку організації Київстар.
Турбота про співробітників проявляється не лише в мотиваційних програмах, але й увазі компанії до розвитку та самовдосконалення кожного співробітника. В Київстар регулярно проводяться тренінги і програми підвищення кваліфікації, працює проект Learning up, де кращі співробітники компанії діляться з колегами своїми знаннями та досвідом. Для розвитку підприємницьких навичок проходять бізнес-ігри Cash Flow. Діють програми мотивації
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!