Абонентське юридичне обслуговування підприємств

Юридична компанія "Адвокатом" - це компанія професійних юристів та адвокатів, яка спеціалізується на наданні юридичних послуг, пов’язаних із застосуванням норм різних галузей права.

Великий досвід роботи на ринку юридичних послуг дозволяє нашим фахівцям вдало вирішувати складні професійні задачі.

Юридична компанія «Адвокатом» пропонує Вам послуги з захисту прав у судах, ведення судових справ усіх категорій і виконання судових рішень, досудове врегулювання спорів і т.і.

Досвідчені адвокати захистять інтереси в кримінальних правах і справах про адміністративні правопорушення. Захищаються також інтереси як із загальних кримінальних, так і з економічних злочинів. Також надається послуга звільнення від кримінальної відповідальності наркотично залежних осіб.

Фахівці з реєстрації юридичних осіб допоможуть Вам створити комерційну чи некомерційну організацію будь-якої організаційно-правової форми, внести зміни до установчих документів уже діючої організації, провести процедуры: реєстрації підприємств, реорганізації юридичної особи (приєднання, поділ, виділення, злиття, перетворення), збільшення статутного капіталу, випуску і розміщення акцій акціонерного товариства, здійснити процес ліквідації юридичної особи.

Наші юристи надають кваліфіковану допомогу з різних правових питань господарської діяльності юридичних осіб. Одним з найважливіших напрямків нашої діяльності – робота у сфері податкового законодавства, правова підтримка клієнтів при проведенні податкових перевірок, а також
Вартість: 12000.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!