Представництво інтерсів у господарських спорах

Юридична компанія «Адвокатом» пропонує Вам послуги захисту прав у судах, ведення судових справ усіх категорій та виконання судових рішень, досудове врегулювання спорів і т.д

Досудебное урегулирование споров

Представництво інтересів у господарському суді

Представництво при оскарженні рішень господарських судів


Досудебное урегулирование споров

Представництво інтересів підприємств та підприємців у досудовому врегулюванні спорів у будь-якому регіоні України.

Досудове врегулювання являє собою вирішення спірних ситуацій, що виникають між сторонами, самостійно на основі принципів згоди, співробітництва та взаємних поступок. Подібний спосіб врегулювання є найбільш оптимальним для сторін, оскільки не пов’язаний зі зверненням до компетентних державних структур та з застосуванням примусу (принаймні, державного). Саме тому, досить важливим є наявність в організації юриста, здатного кваліфіковано провести переговори, переконати контрагента у некоректності, а іноді й незаконності його дій, а також пояснити їх негативні наслідки.

Звернувшись за допомогою до юридичної компанії "Адвокатом", Ви можете бути впевненими, що ще на стадії досудового врегулювання спору Ваша правова позиція буде зваженою та правильною, що дозволить або обійтися без розгляду спору в суді, або з нашою допомогою змоделювати заздалегідь виграшну ситуацію.
Вартість: 5000.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!