Соціальний проект #СТАРТУЙСЬОГОДНІ - прийом заявок відкрито!

У Києві активно розпочав діяльність соціальний проект #СТАРТУЙСЬОГОДНІ. Відтепер, всі хто мають бізнес-ідею - мають шанс втілити її в життя
28 березня у прямому ефірі радіостанції «Европа плюс» офіційно оголошено початок першого етапу соціального проекту «Стартуй сьогодні».
Кожні 3 місяці соціально відповідальний бізнес, а саме організатор проекту - Група компаній SEOWAVE та партнери проекту веб-студії: Махаон, Ідейне рішення, Great Pro, Webkitchen Design, IT-MOKO та Vip design будуть розігрувати серед учасників проекту сертифікати на розробку власного сайту за напрямками діяльності: АТО, культура і туризм, освіта, спорт.
Перший етап конкурсу стосується напрямку «АТО», що покликаний розвивати бізнес ветеранів. Ветерани та їх сім’ї, які мають бізнес-ідею, але не мають достатнього коштів, щоб розпочати свій власний бізнес в мережі інтернет - відтепер мають унікальний шанс з допомогою проекту #СТАРТУЙСЬОГОДНІ розпочати власну діяльність.
Заявки за напрямком діяльності «АТО» подаються в форматі презентації власної бізнес-ідеї до 28 квітня включно на ресурс соціального проекту http://start.seowave.digital/. Основні вимоги щодо учасників вказані в договорі оферти (з нею учасники можуть ознайомитися перед відправкою презентації).
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!