Старт першої в Україні мобільної платформи для автомобілістів «Quick delivery»

25 жовтня оголошено старт роботи унікальної, першої в Україні мобільної платформи для автомобілістів «Quick delivery».
Цієї осені на українському ринку презентували мобільний додаток «Quick delivery». Це сервіс для автомобілістів, які застрягли у заторі і хочуть замовити будь-яку річ прямо до себе в авто. Доставка здійснюється кур'єрами на мопедах, що дозволяє їм об'їжджати всі можливі «дорожні паузи». Мобільний додаток діє тільки на території Києві.
«Сервіс «Quick delivery» створено самими українцями, які розуміють проблему тайм-менеджементу в сучасному столичному місті. Київ — це місто, яке щодня розширюється, тим самим збільшуючи час, проведений в дорозі. Існує безліч сервісів доставки їжі, електроніки та інших товарів та послуг. Але немає такого сервісу, який зміг би доставити будь-яку річ прямо водію в епіцентр затору. Кур'єри «Quick delivery» можуть привезти автомобілістам хоч обід, а хоч і масажиста прямо в авто» — прокоментувала генеральний директор проекту «Quick delivery» Ольга Пономаренко.
Микола Тихоніч, мобільний програміст сервісу, впевнений, що «Quick delivery» має всі необхідні ресурси, щоб втамувати будь-які забаганки людини, яка застрягла у заторі: «Додаток має шість рубрик: ресторани, продукти, магазини, краса та здоров'я, автосервіс і додаткові послуги. Зробити замовлення можна як у партнерів сервісу п'яти рубрик, так і закладів, які не є партнерами, у вкладці «Додаткові послуги". Користувачі можуть викликати майстра авто, якщо машина поламалася в заторі,
Вартість: 250.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!