Дешевше, ніж у сусідів! Квартири в Містечко Козацьке всього за 9 900 грн/ м²

Якісне житло, ексклюзивний проект, передові технології будівництва, вдале розташування і спеціальна ціна за квадратний метр 9900 грн.
Стартувала нова Акція: «Дешевше, ніж у сусідів! Квартири в Містечко Козацьке всього за 9 900 грн/ м²».
Містечко Козацьке - новобудова комфорт класу, яка передбачає 21 будинок по 10 поверхів кожний. Квартирі від 40,5 м² з якісної цегли та з використанням сучасних енергоефективних технологій.
Авторський дизайн в козацькому стилі, підземний паркінг, власний дитячий садочок – привілеї, які дійсно варті вашої уваги.
Девелопер комплексу «Вертикаль» пропонує майбутнім мешканцям ЖК «Містечко Козацьке» якісну комплектацію квартири, а саме: вхідні металеві двері Abwer, 5-ти камерні металопластикові вікна з енергозберігаючим 2-окамерним склопакетом, газовий турбокотел опалення та гарячої води, лічильники холодної води, газу та електричної енергії.
Для кожного інвестора при купівлі житла важливим моментом є репутація забудовника, який виступає гарантом прозорості операції купівлі житла. Будівельна компанія «Вертикаль» зарекомендувала себе як надійного девелопера на ринку нерухомості, виконуючи усі свої зобов’язання в заявлені терміни.
Акційна пропозиція триватиме до кінця листопаду. Детальна інформація на www.mk.if.ua
Вартість: 9900.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!