ЗНИЖКА 15%. Встигни придбати до Нового Року!

ЗНИЖКА 15%. Встигни придбати до Нового Року!
Власна квартира - найкращий подарунок до Нового року
Коли перші сніжинки починають водити свої хороводи та нагадувати нам про наближення новорічних свят, кожен починає вірити в чудо та здійснення найзаповітніших мрій. Хтось мріє про те, як злітати на відпочинок в теплі краї, хтось про поповнення в сім’ї, а хтось про затишну квартиру в новобудові у мальовничому куточку міста. Ми, звичайно, не Святий Миколай, але готові робити подарунки. Тому пропонуємо до 31 грудня всім покупцям квартир у Містечко Мануфактура 15% знижки. Тож, коли як не зараз робити інвестицію в майбутнє?

Чому саме Містечко Мануфактура?

Нова квартира - це не просто стіни та зручності, це комфорт та затишок, усмішки ваших дітей і просто місце, де можна відпочити від щоденних турбот та побути собою. Містечко Мануфактура поєднав у собі краще місце розташування на мапі міста, зручне планування та ідеальне наповнення квадратних метрів.

У затишному дворі кожен житель знайде місце для відпочинку. Дітлахи зможуть сповна оцінити креативне наповнення майданчиків, матусі - безпеку, а всі разом - ідеально впорядкований двір з лавочок, клумб та зелених насаджень. І навіть автомобілям наших власників знайдеться місце в просторих вбудованих гаражах.

Екстер'єр житлового комплексу порадує кожного естета, адже вишукані фасади з самої столиці Данії гармонійно виглядатимуть з навколишнім ландшафтом та вселять відчуття надійності та стабільності.

Не менш важливою стороною купівлі
Вартість: 10540.00 UAH
Контактні дані недоступні, оскільки термін актуальності оголошення минув.

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!