Турбота про фізичне та моральне здоров'я ветеранів

13 грудня (середа) на 18.00 відбудеться сеанс звукотерапії “Музика зцілює” – волонтерського проекту для ментального здоров’я ветеранів.

(Вежа, “Pochayna Event Hall”, проспект Степана Бандери, 23).

Інесса Кравченко – ініціатор волонтерської програми – представлять потенціал “Pochayna” щодо культурно-мистецької терапії для військових, ветеранів ЗСУ та їхніх родин. Крім постійно-діючого проекту “Музика зцілює” у планах проведення концертів, спектаклів
просвітницьких заходів із залученням ветеранів. Мета програми допомогти людям знайти свої джерела енергії для розвитку.

Про важливість посилення соціальних зав’язків та взаємопідтримки в умовах війни розповість Денис Олофінський – СЕО компанії «Стан Комплект», яка спеціалізується на розвитку національного виробництва, зокрема, щодо енергетичної безпеки України.

Сергій Капралов кандидат наук з фізичного виховання та спорту, академік, “Народний Герой України”, автор провідних методик відновлення після важких поранень презентує можливості різних форм самовідновлення та реабілітації для фізичного і ментального здоров’я.

Після годинної музичної частини, можна залишитися на майстер-клас Сергія Капралова щодо ефективного відновлення власного здоров’я. Фахівець найвищого рівня познайомить вас з ефективними техніками
по самореабілітації та оздоровленню, корисними всім, хто відчуває
вплив війни.
  • Контакт: Ирина
  • Організація:
  • Тел.: 0672387927

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!