Ассоциация налогоплательщиков Украины, Всеукраинская общественная организация

27 листопада 1998 року у Києві на Установчому з’їзді було засновано Всеукраїнську громадську організацію „Асоціація платників податків України”. Усі ці роки наша Асоціація працює як надійний партнер та захисник інтересів бізнесу взагалі, та окремих платників податків зокрема. Асоціація платників податків України є добровільною організацією громадян України, громадян інших держав, осіб без громадянства, що створена на основі єдності інтересів для спільної реалізації своїх прав і свобод.
На сьогодні членами Асоціації є 5 795 підприємств, на яких працюють понад 3,5 мільйони осіб. Майже в усіх обласних центрах та АР Крим є обласні асоціації або територіальні відділення.
Асоціація проводить в законодавчих та виконавчих органах влади роботу, спрямовану на створення комфортних умов розвитку підприємництва. Керівники Асоціації беруть участь у роботі колегій ДПА України та регіональних податкових адміністрацій, у громадських колегіях при органах ДПС та державних органах влади різних рівнів: профільних комітетах Верховної Ради України, Кабінеті міністрів України, міністерствах, відомствах, обласних державних адміністраціях.З 2001 року Асоціація постійно складає план спільних дій з ДПА України та її обласними підрозділами, а останні два роки підписується Меморандум про співпрацю та план спільних дій між Асоціацією платників податків України та Державною податковою адміністрацією України. Положення Меморандуму передбачають дії з опрацювання та розробки проектів нормативно-правових актів з питань оподаткування, роботи над проектом Податкового кодексу України, проведення „круглих столів”, нарад, засідань з питань модернізації податкової служби та реформування податкового законодавства. Продовжиться й практика проведення засідань Узгоджувальної комісії АППУ та ДПА України з вирішення проблемних питань, виїзних семінарів для платників податків, моніторингу громадської думки щодо чинного законодавства та діяльності органів державної податкової служби.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: ул. Софиевская, 18
  • Телефоны: 8(044)498-60-58, 8(044)498-60-62
  • Email: ?   Вебсайт: www.appu.org.ua

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!