Пальміра Дніпро

Пальміра Дніпро - продаж сільськогосподарської техніки. Основна мета та завдання компанії є забезпечення українських сільгоспвиробників якісною сучасною сільськогосподарською технікою, зап'ястними частинами та комплектуючими.

Головний елемент успіху у майбутньому врожаї – якісна, сучасна сільськогосподарська техніка, здатна виконувати високі вимоги сучасних технологій у виробництві та переробки сільгосппрокції. Саме така техніка та обладнання надається нашим підприємством.

Індивідуальний підхід до кожного клієнта, гнучка система знижок, доставка товару покупцям дозволяє бути конкурентоспроможними на ринку сільськогосподарської техніки.

Сьогодні Пальміра Дніпро пропонуємо сільгосптехніку : сівалки зернові, сівалки просапні, культиватори, культиватори прополочні, дискові борони, борони пружинні, мульчувачі, посівні комплекси, дисколапові борони, кільчато шпорові ковзанки, кольчато навісні, обприскувачі самохідні, машини для внесення добрив, комбайни, жниварки кукурудзяні, жниварки валкові, жниварки зернові, Комбайни силосозбиральні та кормозаготівельні віджиму масла ика бу українська, сільгосптехніка бу імпортна та запасні частини від таких виробників:

ВАТ «Червона зірка»
ЗАТ НВП «Belotserkovmaz»
ВАТ "Уманьфермаш"
ВАТ «Lvivagromashproekt»
ЗАТ «Лозівський ковальсько-механічний завод»
НА ПФ «Agroremmash»
ПП ВКФ "Велес-Агро"
ТОВ «Краснінське СП «Агромаш»
ВАТ «Галещина, машзавод»
ВАТ «Завод «фрегат»
ВАТ «Dnipropolimermash»

Також співпрацюємо з іншими виробниками сільгосптехніки.
Була у вживанні сільськогосподарської техніки зі США та Європі (в наявності та на замовлення) - зернові сівалки та сівалки точного висіву, сівалки просапні, культиватори, плуги, дискатори, дискові борони, дисколапові агрегати.
Компанія Пальміра Дніпро є спеціалізованим підприємством, яке розвиває свій бізнес тільки в сільськогосподарській галузі, що дозволяє бути експертами у цій сфері діяльності.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Дніпропетровська обл., Дніпро
  • Адрес: agrompk.com.ua
  • Телефоны: 097-693-89-55, 066-024-43-93
  • Email:   Вебсайт: http://agrompk.com.ua

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!