Скела Терциум

Діяльність ТОВ «Скела Терциум» розпочалась у 2007 році. Завдяки налагодженим джерелам постачання, а також репутації надійного партнера, сьогодні компанія входить до переліку найбільших постачальників природного газу в Україні. Разом з постачанням природного газу «Скела Терциум» оперує на ринках метанолу, скрапленого вуглеводневого газу, нафтопродуктів.

Статус потужного незалежного трейдера дає змогу «Скела Терциум» оперувати як імпортним ресурсом природного газу, так і ресурсом українських родовищ. Це дозволило створити диверсифікований ресурсний портфель, що гарантує постійну наявність газу у компанії та її контрагентів.

Функціонування Скела Терциум» відбувається у тісній взаємодії з державними компаніями НАК «Нафтогаз Україні» та ПАТ «Укртрансгаз», які забезпечують зберігання, диспетчеризацію та транспортування природного газу компанії.

Нашими клієнтами є десятки компаній по всій Україні, серед яких ДП «Укрспирт», ТОВ «Корпорація КРТ», ЗАТ «Білоцерківська ТЕЦ», ПАТ «Укрзалізниця», ДТЕК, ПАТ «Укргазвидобування».

Працюючи на ринку з високою конкуренцією, ТОВ «Скела Терциум» пропонує своїм клієнтам вигідні алгоритми співробітництва, однак основними перевагами залишаються стабільність, передбачуваність, відповідальність.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: вулиця Болсуновська, 13-15
  • Телефоны: +38(044)2214076
  • Email:   Вебсайт: http://skela-tercium.org/

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!