Червоноградський Завод Металоконструкцій "ЧЗМК"

"ЧЗМК" Червоноградський завод металоконструкцій! - ми стали беззаперечним лідером на ринку решіткових настилів в Україні, а також увійшли до трійки найбільших постачальників решіток на ринок СНГ.

Продукція, послуги:
Виготовлення та монтаж металоконструкцій будь-якої складності, для промислового та цивільного будівництва. Будівництво складських, виробничих, промислових приміщень, супермаркетів, торгово-розважальних центрів. Виробництво зварного та пресованого решіткового настилу.

Рекламна інформація:

Червоноградський завод металоконструкцій працює з 1969 року. У радянські часи з металоконструкцій заводу були побудовані практично всі шахти Львівсько-Волинського вугільного басейну, найбільша на той час у Центральній та Східній Європі збагачувальна фабрика вугілля, металоконструкції заводу поставлялися в країни Близького Сходу, зокрема на будівництво Асуанської греблі.
З 2003 року завод входить до групи Polimex-Mostostal (Польща, м. Варшава) - однієї з найбільших будівельних компаній Польщі, яка володіє найсучаснішими заводами металоконструкцій в Європі.
Починаючи з 2005 року, на заводі пройшло оновлення 90% парку устаткування, встановлені сучасні металообробні лінії і верстати з ЧПУ від світових виробників - Ficep, Esab, Koike Sanso Kogyo Co, Schlick та інші.
Крім того, з 2003 року розпочато виробництво зварного решіткового настилу за стандартами DIN 24531-1, DIN 24537-1. Навіть через 10 років наш завод залишається ЄДИНИМ виробником такого типу настилів в Україні, практично потіснивши з ринку решітки європейського виробництва. За цей час ми стали беззаперечним лідером на ринку решіткових настилів в Україні, а також увійшли до трійки найбільших постачальників решіток на ринок Російської Федерації.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Львівська обл., Червоноград
  • Адрес: 80100, вул. Львівська, 53
  • Телефоны: +380503708330, (3803249)39933
  • Email:   Вебсайт: http://chzmk.ua/uk

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!