Soler & Palau

Компанія Soler & Palau була заснована в 1951 році в м. Барселона, Іспанія. За 60 років існування, інженерами Soler&Palau було розроблено понад 10 000 моделей та зареєстровано понад 40 патентів в галузі вентиляторів та вентиляційних систем. Сьогодні, виробничі потужності Soler & Palau знаходяться в 12 країнах - Іспанії, Франції, Англії, Норвегії, Мексиці, Бразилії, США, Китаї, Сінгапурі, Філіппінах, Малайзії, Таїланді та Індії, а продукція компанії представлена в більш ніж 90 країнах світу.

Під брендом S&P, компанія Soler&Palau виготовляє побутову техніку, до якої відносяться побутові, витяжні, канальні, відцентрові, стельові та інші вентилятори, сушки для рук та полотенець, стаціонарні фени, обігрівачі та інша кліматична продукція, а також аксесуари для ефективної вентиляції помешкань. Продукція S&P славиться високою якістю та надійністю.

В Україні продукція S&P представлена з 2004 року. За цей час, представництво компанії розширило присутність бренду на ринок, виведено побутову серію в найбільші інтернет-магазини та мережі будівельних гіпермаркетів, а вентиляційні системи промислового призначення встановлено на понад 15 стратегічних підприємств та заводів.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!