Украинская транспортная страховая компания., ЧАО

Приватне акціонерне товариство “Українська транспортна страхова компанія.” (страхова компанія “ЮТІКО”) працює на українському страховому ринку з 1994 року.
За ці роки ЮТІКО досягла значних успіхів в страховому бізнесі та займає провідні місця в рейтингах страхових компаній України.
Діяльність ЮТІКО спрямована на гарантований захист кожної людини, її добробуту, забезпечення соціальних гарантій і становища в суспільстві.
Досягнення ЮТІКО - довіра клієнтів, що зобов'язує надавати якісні страхові послуги, виконуючи прийняті на себе зобов'язання.
Страхові програми ЮТІКО відповідають вимогам часу та потребам клієнтів - широкий їх спектр задовольняє потреби представників крупного й невеликого бізнесу та фізичних осіб.
ЮТІКО надає широкий спектр послуг з напрямків майнового, транспортного, особистого страхування та страхування відповідальності фізичним і юридичним особам - автопідприємствам, міжнародним перевізникам, банківськім установам, лізинговим компаніям, туристичним підприємствам, підприємствам, що займаються будівельно-монтажними роботами тощо.
ЮТІКО приймає на себе практично необмежені за своїм обсягом ризики завдяки налагодженої співпраці з крупними стабільними перестрахувальними компаніями та надійними страховиками світового та українського ринку.
Фінансова стабільність ЮТІКО підтверджується позитивною динамікою росту страхових премій, належним чином сформованими страховими резервами, багатократним перевищенням показників фактичного запасу платоспроможності перед нормативним, збалансованим за напрямками діяльності страховим портфелем .
Ми щиро вдячні всім нашим партнерам і клієнтам і тим, хто з нами нині, і тим, хто був з компанією на попередніх етапах її діяльності, саме завдяки цій співпраці та відповідальному виконанню своїх зобов'язань ми зуміли разом досягти провідних позицій на ринку страхування.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: ул. Саксаганского, 77
  • Телефоны: 2896061, 2896372
  • Email: ?   Вебсайт: www.utico.ua

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!