Clarity Ukraine

Сlarity Ukraine — це компанія, яка спеціалізується на впровадженні ERP-системи Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ми представляємо єдиний центр компетенцій, що фокусується на даному продукті.

Протягом останнього року ми виросли вдвічі, і, зараз наша основна сила — це команда досвідчених професійних консультантів, розробників, менеджерів проєктів, що впроваджують всесвітньо відому систему планування ресурсів підприємства (ERP) Microsoft Dynamics 365 Business Central (раніше відома як NAV і Navision).

Середній досвід наших професійних ERP-спеціалістів складає понад 5 років. Архітектори мають досвід більш, ніж 10 років. Серед наших клієнтів — провідні гравці ринку України та міжнародні компанії. Ми імплементуємо міжнародну ERP-систему, розробили українську локалізацію Business Central, а також переклали систему на українську мову.

Пишаємося, що маємо чудові відгуки від клієнтів, та прагнемо стати взірцем у впровадженні Business Central в Україні та за кордоном.
Ми сприяємо зростанню та масштабуванню бізнесу, допомагаючи нашим клієнтам автоматизувати їхні бізнес-процеси. Знання команди, проектний досвід та міжнародні проекти дозволяють нам вирішувати складні завдання якісно та ефективно.

Серед наших клієнтів: Kernel, Glovo, лабораторії Діла, Mizol, System Capital Building, Star-Bud, E&Y Lithuania, Koru Pharmaceiticals (Південна Корея), FCA Investments (Фінляндія), Baumueller (Німеччина) та багато інших крутих та сучасних компаній.

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл., Київ
  • Адрес: 04202, проспект Мінський10 А
  • Телефоны: +380443337050
  • Email:   Вебсайт: https://clarity-team.com

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!