Адвокатская компания IMG partners, ООО

Адвокатська компанія «IMG Partners» надає юридичні послуги українським та іноземним клієнтам у багатьох галузях права, включаючи антимонопольне та конкурентне право, корпоративне право та цінні папери, податкове право, нерухомість та будівництво, земельне право, представництво в судах, трудове право, публічне право про державні замовлення.



Компанія об'єднує високопрофесійних та досвідчених юристів і адвокатів, які розуміють специфіку діяльності клієнтів та їх потреб. Забезпечуючи найвищий рівень своїх послуг, компанія надає можливість клієнту оперативно та кваліфіковано отримати правову допомогу у вирішенні будь-яких юридичних питань та допомагає досягти максимальних результатів. Ми всесторонньо сприяємо реалізації планів наших клієнтів, надаючи гарантії захисту їх законних прав та бізнес інтересів.



Серед наших клієнтів комерційні та інвестиційні компанії, інвестиційні фонди та девелоперські компанії, бізнес групи, міжнародні та громадські організації, урядові структури. Ми консультуємо також і приватних осіб з високим рівнем власного капіталу.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!