PROFIT system, ООО

Заснована в 1998 році, компанія PROFIT system сьогодні є найбільшою у Центрально-Східній Європі зі спеціалізацією у франчайзингу. Офіси компанії працюють у трьох країнах: Польщі, Чехії та Україні. Таке міжнародне охоплення дозволяє нашим спеціалістам черпати найкращі міжнародні практики роботи у франчайзинговій галузі, та переносити їх на локальний рівень.

В портфелі PROFIT system понад 300 успішно реалізованих консалтингових проектів для франчайзингових систем, та проектів, направлених на подальший розвиток мережі та бренду. В нашій команді працюють висококласні спеціалісти зі зв’язків з громадськістю, журналісти, дизайнери, фахівці з юридичних питань та консультанти з багаторічним досвідом, в портфелі яких більше сотні франчайзингових проектів.

PROFIT system є активним учасником міжнародної франчайзингової спільноти – компанія є постійним партнером та учасником провідних франчайзингових виставок – Franchise Expo Paris у Парижі, Buybrand у Москві, та інших значимих подій у франчайзинговому середовищі.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!