Гамма-Консалтинг (телеканал "Гамма"), ТОВ

Телеканал «Гамма» - перший в Україні цифровий ефірний канал стандарту DVB-T. Телеканал отримав Ліцензію на мовлення серії НР №0152-м, яка була видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення 20 квітня 2006 року. Тестове мовлення було розпочато 26 грудня 2006 року у рамках екcперименту з впровадження ефірного цифрового телебачення стандарту DVB-T, а 10 вересня 2007 року канал вийшов у ефір з власної ефірної апаратної.
В 2009-ому році телеканал "Гамма" розпочав супутникову трансляцію та отримав ліцензію на мовлення серії НР №0942-м, яка була видана Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення 1 липня 2009 року.
«Гамма» транслює передачі 24 години на добу. Також канал виробляє власні телевізійні програми, високий рівень яких неодноразово відзначали експерти і глядачі - багато проектів були відзначені нагородами.

Телеканал «Гамма» - це телебачення для різних вікових та соціальних категорій населення, телеканал «для всієї родини».
Програми розроблено з врахуванням сучасних вподобань глядачів. В ефірі телеканалу багато музики, новини України та світу, гостросюжетні програми, фільми, кулінарні, автомобільні, музичні шоу, серіали, мультфільми тощо.
Оригінальний підхід до створення власних передач робить їх унікальними та цікавими.
Особливу увагу «Гамма» приділяє показу телепрограм, які є затребуваними, та одночасно недостатньо представленими у вітчизняному телеефірі, – це авторські проекти, фільми та інші.

Контактая информация


Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!