Диво Дитя, ТзОВ

Ви маєте унікальну можливість долучитись до процесу навчання та розвитку наших дітей. В першу чергу хочемо подякувати Вам за багаторічну любов, підтримку, натхнення, віру в нас та безцінний внесок у яскраве життя компанії! Дуже цінуємо допомогу людей, які від самого дитинства і дотепер підтримують нас корисними порадами та зауваженнями. Висловлюємо щиру вдячність усім!
Довгий та важкий процес створення «Диво Дитя» вже далеко позаду. Засновники-«батьки» вдало заклали в мережу гени креативності та прагматизму. Перші – для того, щоб «Диво Дитя» було яскравим, другі – для успішного подолання ним життєвого шляху. Фундаментом вектора розвитку мережі магазинів є оригінальна ідея та часточка душі кожного працівника компанії.
Отже, заснована у грудні 2005 року, мережа «Диво Дитя» стала однією із лідируючих, молодих та амбіційних компаній, яка постійно розширяє свою присутність на ринку іграшок, канцтоварів, товарів для дітей та немовлят. Наш асортимент товарів та послуг постійно розширюється, адже ми прагнемо реалізувати всі яскраві мрії дітей та допомогти зорієнтуватись відвідувачам у світі новинок для дитячої аудиторії. За цими здобутками, які демонструють перемоги, стоїть клопітка робота команди спеціалістів, здатних знайти та реалізувати ідеї, що ведуть до заслуженого успіху.
Грамотна робота з асортиментом дозволяє мережі «Диво Дитя» забезпечувати товарообіг і задовольняти кожного відвідувача вчасно і в повному обсязі. Пропозиції по товару та послугах побудовано по правилу розумного поєднання ціни та високої якості.
Так, 6 років – маленький, але знаковий рубіж для мережі «Диво Дитя». Ринок дитячих товарів та послуг стрімко розвивається і ми впевнено продовжуємо йти в ногу з часом! Торгова мережа «Диво Дитя» ввійшла в число найбільш динамічно розвиваючихся компаній в регіоні. Ми неухильно виконуємо нашу місію, а саме надання якісних послуг від народження дитини до сформованого її світогляду.
В свою роботу ми вкладаємо душу, завзяття, намагаємось зробити консультативний підхід максимально інформативним та корисним. Пишаємось відвідувачами «Диво Дитя», які цінять високий рівень обслуговування, розуміння і гарне ставлення до себе з боку працівників. Завдяки Вам ми стаємо ще кращими! Бо ж без Вас, без Ваших зацікавлених очей, без Вашого затамованого подиху, без цього напруженого очікування, без цієї радості, розділеної на багатьох, розвиток мережі «Диво Дитя» - був би не настільки яскравим.
Наші сміливі плани – з кожним новим розширенням мережі «Диво Дитя» обов’язково зберігати свій професіоналізм, бажання вдосконалюватись і навчатись, бути відповідальнішими, ініціативнішими, чеснішими, доброзичливішими, актуальнішими, а також творчими. Разом із Вами ми рухаємось вперед до успіху.
В яскраве життя з «Диво Дитя»!
Завітайте до нас за адресою:
м. Стрий, вул. Олесницького, 17/2
Майдан 22 січня, 15
Майдан 22 січня. 12
Вул. Багряного, 4 (Торговий пасаж)
Вул. Успенська, 36а
Вул. Т.Шевченка, 72 (ТЦ «Місто», 3-й поверх),
Будемо раді бачити Вас!

Контактая информация

  • Регион: Україна, Київська обл.,
  • Адрес: вул. Олесницького, 17/2
  • Телефоны: +380 (3245) 7-06-03, +380 (3245) 4-11-66
  • Email: ?   Вебсайт: dyvo-dytya.com

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!