АРІФРУ презентує нову послугу - публікація оголошень в офіційних та місцевих друкованих виданнях!

19 жовтня, 2011
Пакет рішень, реалізованих Агентством, включає програмне забезпечення для формування звітності, розміщення інформації в Загальнодоступній базі даних ДКЦПФР, створення корпоративних веб-сайтів та відображення єдиного масиву даних про ринок цінних паперів.

Сьогодні цей перелік доповнився можливістю розміщення оголошень в офіційному та місцевому друкованих виданнях«Відомості Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку» та «Вісник. Цінні папери. Київ».

«Введенням цієї послуги ми вдосконалюємо процедуру надання інформації учасниками фондового ринку та робимо її максимально простою та прозорою» — зауважив Директор ДУ «АРІФРУ» Юрій Бойко.
Тобто зараз, в одному місці, на сайті Агентства www.smida.gov.ua можливо виконати всі дії, необхідні для якісного розкриття інформації на ринку цінних паперів.

З усіх питань, прохання звертатись за телефонами:
+38 (044) 498 38 15
+38 (044) 498 38 16
e-mail: [email protected]

Інформаційна довідка
АРІФРУ– Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України» розпочала свою діяльність в 1998 р. Основною метою організації є всебічний розвиток інфраструктури фондового ринку та забезпечення його відповідності світовим стандартам. З 2007 року Агентство є Уповноваженою особою з розкриття інформації емітентів цінних паперів в Загальнодоступній інформаційній базі даних ДКЦПФР про ринок цінних паперів. В 2003 році спеціалістами АРІФРУ створено Єдиний інформаційний масив даних про емітентів цінних паперів — Інтернет-портал www.smida.gov.ua.
«Агентство по развитию инфраструктуры фондового рынка Украины», Государственное учереждение
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!