Виконавчим директором Незалежної Асоціації Банків України обрано Голову Правління АБ «Укргазбанк» Сергія Мамедова

3 лютого, 2012
2 лютого 2012 року на засіданні Ради Незалежної Асоціації Банків України було прийнято рішення щодо обрання нового Виконавчого директора Асоціації – Голови Правління АБ «Укргазбанк» Сергія Мамедова.

На цій посаді він змінив Голову Правління Банку «Старокиївський» Юрія Яременка, який склав свої повноваження за власним бажанням.

Нове банківське об’єднання Незалежна Асоціація Банків України (НАБУ) було створено 4 листопада 2011 року за ініціативою провідних банків України. Початок роботи Асоціації ознаменував старт процесу консолідації банківського співтовариства. Згідно з установчими документами, НАБУ є незалежною від політичних процесів, а її робота ґрунтується на прогресивних міжнародних принципах діяльності саморегулівних організацій, засадах демократичності, незалежності та ефективності з урахуванням специфіки сьогодення.



Для довідки: Мамедов Сергій Геннадійович народився 22 грудня 1975 року в м.Києві. У 1997 р. закінчив Київський державний економічний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит» та здобув кваліфікацію магістра ділового адміністрування. Досвід роботи у банківській сфері — з 1996 року.
АБ "Укргазбанк", ПАО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!