Клієнтами СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (СК «НГС») стали 30 тис. працівників Львівської залізниці

13 березня, 2012
Згідно полісу добровільного медичного страхування річна страхова сума на одного застрахованого становить 20 тис. грн. та передбачає стаціонарне і амбулаторно-поліклінічне лікування в умовах денного стаціонару або стаціонару на дому по всій території Україні.
«З серпня 2011 року ми надаємо страховий захист пенсіонерам Львівської залізниці. Це понад 25 тис. осіб. І хоча більшість працівників Львівської магістралі є членами лікарняної каси, залізничники розуміють переваги медичного страхування перед лікарняною касою на прикладі страхування пенсіонерів. Адже саме механізм роботи медичного страхування гарантує контроль і адресність грошових коштів, що не може зробити лікарняна каса. Лікарняна каса – це благодійна, не фінансова організація, яка ні перед ким не звітує за використання грошових коштів членів каси, адже між членом каси і самої касою немає договірних відносин, де були б визначені права та обов'язки сторін», – зазначив генеральний директор Анатолій Чубинський.
Для довідки:
Товариство з додатковою відповідальністю страхова компанія «НАФТАГАЗСТРАХ» (СК «НГС») працює на страховому ринку з 1995 року і є лідером добровільного медичного страхування за кількістю застрахованих (понад 400 тисяч осіб). Укладено договори на медичне обслуговування з 170 медичними установами на всій території України.
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (СК «НГС») обслуговує за Програмами добровільного медичного страхування працівників Донецької, Південної, Придніпровської, Південно-Західної, Одеської та Львівської залізниць, а також працівників відокремлених підприємств та організацій залізничного транспорту.
Надійність і чесність роботи Компанії підтверджена перемогами в I Всеукраїнському конкурсі «Лідер страхового ринку-2009» в номінації «Лідер медичного страхування в роботі з фізичними особами» і в II Всеукраїнському конкурсі «Лідер страхового ринку-2010» у номінації «Лідер медичного страхування в роботі з корпоративними клієнтами» за версією журналу «Банкиръ».
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (СК «НГС») має ліцензії Держфінпослуг України на проведення 19 видів страхування. Представництва Компанії функціонують в 7 регіонах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Одесі, Сумах та Харкові.
Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!