11 млн. грн. виплатила СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) за програмами ДМС у лютому 2012 року

22 березня, 2012
Також компанія надала благодійну допомогу застрахованому залізничнику Донецької магістралі у розмірі 15 000 грн. на лікування онкологічного захворювання.
Для довідки:
Товариство з додатковою відповідальністю страхова компанія «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) працює на страховому ринку з 1995 року і є лідером добровільного медичного страхування за кількістю застрахованих (понад 400 тисяч осіб). Укладено договори на медичне обслуговування з 170 медичними установами на всій території України.
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) обслуговує за Програмами добровільного медичного страхування працівників Донецької, Південної, Придніпровської, Південно-Західної, Одеської та Львівської залізниць, а також працівників відокремлених підприємств та організацій залізничного транспорту.
Надійність і чесність роботи Компанії підтверджена перемогами в I Всеукраїнському конкурсі «Лідер страхового ринку-2009» в номінації «Лідер медичного страхування в роботі з фізичними особами», в II Всеукраїнському конкурсі «Лідер страхового ринку-2010» у номінації «Лідер медичного страхування в роботі з корпоративними клієнтами» та в III Всеукраїнському конкурсі «Лідер страхового ринку-2011» у номінаціях «Лідер медичного страхування в роботі з фізичними особами» та «Компанія, що найбільш динамічно розвивається» за версією журналу «Банкиръ».
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) має ліцензії Держфінпослуг України на проведення 19 видів страхування. Представництва Компанії функціонують в 7 регіонах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Одесі, Сумах та Харкові.
Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!