СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) застрахувала водіїв УДЦТС «Ліски» від нещасного випадку

11 квітня, 2012
Страхове покриття за цим договором включає наступні ризики: загибель або смерть, одержання травми та встановлення первинної інвалідності, тимчасова втрата працездатності внаслідок нещасного випадку на транспорті.
Загальна страхова сума за даним договором становить 1,32 млн. грн. Термін дії страхового захисту 1 рік.
УДЦТС «Ліски» є структурним підрозділом Державної адміністрації залізничного транспорту України. У сферу діяльності Центру «Ліски» входять організація перевезень вантажів в універсальних 20- та 40-футових контейнерах, танк-контейнерах, рефрижераторних контейнерах та експедирування будь-яких вантажів залізничним та іншими видами транспорту.
Для довідки:
Товариство з додатковою відповідальністю страхова компанія «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) працює на страховому ринку з 1995 року і є лідером добровільного медичного страхування за кількістю застрахованих (понад 400 тисяч осіб). Укладено договори на медичне обслуговування з 170 медичними установами на всій території України.
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) обслуговує за Програмами добровільного медичного страхування працівників Донецької, Південної, Придніпровської, Південно-Західної, Одеської та Львівської залізниць, а також працівників відокремлених підприємств та організацій залізничного транспорту.
Надійність та чесність роботи Компанії підтверджена перемогами у І, ІІ та ІІІ Всеукраїнських конкурсах «Лідер страхового ринку» у номінаціях «Лідер медичного страхування по роботі з фізичними особами» (2009, 2011 рр.), «Лідер медичного страхування по роботі з корпоративними клієнтами» (2010р.) та «Компанія, що найбільш динамічно розвивається» (2011 р.) за версією журналу «Банкиръ». А наприкінці березня 2012 р. журнал «Insurance Top» визначив переможців «Національної премії Insurance TOP» та «Національного Клубу страхової виплати» серед яких СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) була відзначена як Лідер класу «Медичне страхування». За версією журналу «Insurance Top» у 2011 році Компанія підтвердила статус лідера добровільного медичного страхування, посівши 1-є місце у рейтингу «ТОП-50 на ринку ДМС».
Генеральний директор А.Чубинський – лауреат XVI Загальнонаціональної програми «Людина року 2011» в номінації «Лідер страхового ринку року».
СК «НАФТАГАЗСТРАХ» (НГС) має ліцензії Держфінпослуг України на проведення 19 видів страхування. Представництва Компанії функціонують в 8 регіонах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, Одесі, Сумах та Харкові.
Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!