Перспективи pозвитку агробізнесу в Україні не залишаться без уваги на ХII Міжнародному Економічному Форумі у Львові

3 жовтня, 2012

Сьогодні агробізнес стає актуальним та пріоритетним видом діяльності. Стимулювання розвитку сільськогосподарських підприємств вирішить проблеми забезпечення населення якісною, екологічно чистою продукцією, підвищить рівень зайнятості у сільській місцевості.

Дані питання не залишать без уваги і учасники ХII Міжнародного Економічного Форуму "Стратегії. Інвестиції. Співробітництво", який цього року відбудеться 12 жовтня у Львові в конференц-залах стадіону «Арена Львів».

Роман Федишин, засновник групи компаній «Шувар» у своїй доповіді висвітлить тему оптових ринків сільськогосподарської продукції, як ключового елементу інфраструктури аграрного ринку.

Наталія Костелеба-Веремчук, голова Велико-Ком'ятської сільської ради, що на Закарпатті, розкаже про специфіку агровиробництва в умовах малоземелля.

На Форумі також обговорять інвестиції в агробізнес, розвиток фермерських господарств, зокрема буде презентовано посібник: "Сільськогосподарська кооперація в Галичині: історія, сучасність, перспективи”.

З детальною інформацією та умовами участі у ХII Міжнародному Економічному Форумі Ви можете ознайомитись на офіційному сайті Форуму www.lvivforum.com.ua.

Ірина Коваль
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!