СК «NGS» презентувала нову програму ДМС для працівників нафтогазової галузі на виставці «Нафта і Газ - 2012»

29 жовтня, 2012

23-25 жовтня 2012 страхова компанія «NGS» (НАФТАГАЗСТРАХ) взяла участь у 16-й Міжнародній виставці нафтогазової промисловості «Нафта і Газ — 2012», яка щорічно збирає на своєму майданчику лідерів нафтогазової галузі. На виставковому стенді СК «NGS» учасники і відвідувачі виставки могли ознайомитися з новим продуктом компанії – програмою ДМС для працівників нафтогазової галузі, розробленою фахівцями компанії з урахуванням особливостей роботи, специфіки сфери діяльності та ін.

За словами генерального директора Анатолія Чубинського, робота кожного працівника нафтогазового комплексу характеризується наявністю низки небезпечних і шкідливих виробничих факторів, можливістю виникнення екстремальних ситуацій, пов'язаних з ризиком аварійності і травматизму. Нова програма ДМС для працівників нафтогазової галузі передбачає комплексний захист з урахуванням специфічних умов роботи.

«Даний страховий поліс дозволить кожному працівнику бути захищеним від непередбачених витрат, пов'язаних з оплатою послуг невідкладної та швидкої медичної допомоги, невідкладного стаціонару, амбулаторно-поліклінічної допомоги. Крім того, в поліс включені планова та невідкладна стоматологічна допомога, вакцинації проти грипу, вітамінопрофілактика, щорічний медогляд, лікування онкологічних захворювань і цукрового діабету. А враховуючи, що ми живемо в епоху серцево-судинних захворювань, нова програма страхування також передбачає відшкодування витрат на проведення тромболітичної терапії, ендоваскулярних втручань, стентування і ангіопластику судин серця. Останні, я впевнений, не передбачає жоден договір медстрахування в Україні. Так що наші поліси цілком можна назвати одним із головних життєзабезпечуючих інструментарії життя людини. При тому, що страховий платіж цілком доступний – від 128 грн. в місяць при відповідальності компанії від 50 тис. грн.», – зазначив генеральний директор Анатолій Чубинський.

Укласти договір страхування можуть як фізичні особи організованого колективу підприємства, так і юридичні особи на користь своїх працівників.

Для довідки:

Товариство з додатковою відповідальністю страхова компанія «НАФТАГАЗСТРАХ» («NGS») працює на страховому ринку з 1995 року і є лідером добровільного медичного страхування за кількістю застрахованих (понад 470 тисяч осіб).

СК «NGS»обслуговує за Програмами добровільного медичного страхування працівників Донецької, Південної, Придніпровської, Південно-Західної, Одеської та Львівської залізниць, а також працівників відокремлених підприємств та організацій залізничного транспорту.

Надійність та чесність роботи Компанії підтверджена перемогами у І, ІІ та ІІІ Всеукраїнських конкурсах «Лідер страхового ринку» у номінаціях «Лідер медичного страхування по роботі з фізичними особами» (2009, 2011 рр.), «Лідер медичного страхування по роботі з корпоративними клієнтами» (2010р.) та «Компанія, що найбільш динамічно розвивається» (2011 р.) за версією журналу «Банкиръ». А наприкінці березня 2012 р. журнал «Insurance Top» визначив переможців «Національної премії Insurance TOP» та «Національного Клубу страхової виплати» серед яких СК «NGS»була відзначена як Лідер класу «Медичне страхування». За версією журналу «Insurance Top» у 2011 році Компанія підтвердила статус лідера добровільного медичного страхування, посівши 1-є місце у рейтингу «ТОП-50 на ринку ДМС».

Генеральний директор А.Чубинський – лауреат XVI Загальнонаціональної програми «Людина року 2011» в номінації «Лідер страхового ринку року».

СК «NGS»має ліцензії Держфінпослуг України на проведення 20 видів страхування. Представництва Компанії функціонують в 11 регіонах України: Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Луганську, Львові, Одесі, Сумах, Харкові, Херсоні та Севастополі.

Коммуникационная группа «Эффективные решения», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!