Конференція "Персонал - серце медичного бізнесу"

25 грудня, 2012

Партнерами події виступили Медична інформаційна система «Доктор Елекс» та професійне видання «PRO менеджмент в охороні здоров’я».

Під час панельної дискусії «Молоді кваліфіковані лікарі — криза персоналу в охороні здоров’я» експерти з Міністерства охорони здоров’я, приватні провайдери медичних послуг та представники професійних медичних асоціацій обговорили проблему якості медичної освіти, доступності та відповідності часу. Основне завдання для експертів полягало у пошуку відповідей на питання, що відбувається на ринку персоналу в охороні здоров’я, яким хотілося б бачити його через 10 років, а також які конкретно кроки може здійснити кожен з учасників процесу для зміни ситуації.


Програма конференції «Персонал — серце медичного бізнесу» складалася з 6 доповідей та 5 майстер-класів. Під час доповідей управлінці медичних закладів та експерти з управління персоналом поділилися власним досвідом втілення в життя програм з підбору, мотивації персоналу, адаптації, з побудови ефективної комунікації та розвитку персоналу.


Серед спікерів були Тетяна Міхнова (генеральний директор НМЦ Св.Параскеви),Андрій Філоненко (директор з медичної якості клініки «Медісвіт»), Ольга Архангельська (HR бізнес-партнер «Укрсіббанку» БНПП, професійний інтерв'юер / експерт компанії Hudson), Олег Ніколаєнко (професійний бізнес-консультант та тренер з досвідом роботи з медичними закладами 15 років), Михайло Кашин (бізнес-тренер з 11-річним досвідом проведення тренінгів, навчальних програм та корпоративних тренінгів для медичних закладів), Михайло Мурін (керівник Київського відділу впровадження МІС «Др. Елекс»).


На майстер-класах тренери продемонстрували учасникам управлінські практики по роботі з персоналом. Бізнес-тренери: Віталій Івахов («Стратегічне планування — запрошуємо персонал»), Михайло Кашин («Лідерство та управлінські компетенції»),Юлія Кубрак («Управління результатами: особистий тайм-менеджмент та коучінг працівників»), Руслана Кашина («Як підібрати правильну людину в компанію?»), Олег Ніколаєнко («Як навчити ефективно комунікувати?»)


Серед понад 60 учасників конференції — керівники та менеджери середньої ланки приватних та державних медичних закладів, представники Міністерства охорони здоров’я та громадських організацій, журналісти, які висвітлюють ринок охорони здоров’я в Україні.


Інформаційними партнерами конференції виступили видання «Медична практика: організаційні та правові аспекти», «Практика управління медичним закладом», «З турботою про Жінку», діловий журнал «Компаньйон», спільнота професіоналів медицини та фармації «I’m Profi», інтерет-портал «Навігатор стоматології».

Наступна конференція «Сучасне управління та охорона здоров`я» на тему «Інформаційні технології в управлінні медичним закладом»відбудеться 18 травня 2013 року.Більш детальна інформація за телефоном менеджера конференції Тетяни Салати (097) 835-33-29 або е-поштою [email protected]. Сайт конференції http://chcm.org.ua/

"ПРО Студії", ТОВ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!