Видання Chambers Global рекомендує Ірину Марушко у сфері фінансового та банківського права в Україні

29 березня, 2013

Незалежний юридичний довідник Chambers Global 2013 рекомендує Ірину Марушко, партнера та керівника практики банківського та фінансового права.

Авторитетний довідник характеризує Ірину Марушко як «відомого фахівця на ринку». За словами опитаних респондентів, Ірину вирізняє «вміння вирішувати завдання будь-якої складності та професійна виваженість».

Інші престижні світові рейтинги також рекомендують Ірину Марушко у сфері банківського та фінансового права як професіонала, що успішно супроводжує різноманітні транзакції та переговорні процеси.

Окрім банківської та фінансової практики, Ірина займається питаннями корпоративного права, злиттів і поглинань, ринків капіталів, міжнародного та внутрішнього оподаткування, ІР питаннями.

Chambers Global є престижним довідником, який досліджує юридичні ринки більш ніж у 180 країнах, визначає провідних юристів та юридичні фірми  шляхом опитування тисяч юристів та їх клієнтів по всьому світу. Репутація Chambers Global ґрунтується на незалежності та об’єктивності фундаментального дослідження.

ЮФ "Лавринович і Партнери", Юридична фірма
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!