Краща упаковка: декорування від компанії «ДанКо Декор»

16 квітня, 2013

Інноваційні розробки підприємства були високо оцінені компетентним журі конкурсу «Українська зірка упаковки 2013», а надана робота — декорована скляна пляшка для ТМ «Хортиця ICE» була визнана кращою в номінації «Упаковка для напоїв». Церемонія нагородження відбулась 11 квітня 2013 р. в рамках виставки «ПакЕкспо».

Оформлення упаковки було виконано за допомогою термочутливоїфарби, яка змінює колір залежно від температури. При температурі нижче +8 оС матова поверхня скла набуває синього коліруі вказує, таким чином, на те, що напій достатньо охолоджений і готовий до вживання. Нова технологія, розроблена фахівцями підприємства «ДанКо Декор», припала до душі споживачам і сприяла активному просуванню продукту, що підтверджують високі позиції в рейтингу найбільш популярних українських брендів за версією журналу «Фокус».

Сергій Данилов, директор компанії «ДанКо Декор»:

Поряд з класичними технологіями нанесення декору, наше підприємство застосовує зовсім нові методи декорування, розроблені експертами компанії. Так, технологія покриття термохромом, яка привеланас до перемоги в конкурсі на кращу упаковку країни, зараз дозволяє розкрити нові візуальні ефекти. Якщо раніше зміна кольору відбувалася один раз, то тепер, завдяки розробкам наших технологів, поверхня пляшки може міняти колір в дві фази. Наприклад, оранжевий колір скло набуває при температурі +13 оС, а рожевий — при 0 оС. Діапазон кольорів переходу досить широкий, а його вибір залежить від загальної стилістики бренду і маркетингових цілей компанії-замовника.

http://www.dancodecor.com/ua/news/150/

Медведева А.С.
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!