Квітнева Акція програми лояльності від ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ»

8 травня, 2013

Як і було заплановано, 30 квітня 2013 року рівно о 12-й годині, затишний конференц-зал готелю «Космополіт» зібрав клієнтів ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ» для проведення чергової Акції у рамках програми лояльності.

ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ» дотримується принципів відкритості щодо своєї діяльності, тому традиційно запрошує на акції незалежного нотаріуса та своїх клієнтів, які не лише беруть участь в акції, а й входять до  складу комісії, стежать за перебігом процесу визначення переможців і засвідчують дотримання усіх правил  проведення заходу.

Отже, переможцями квітня 2013 року стали Руденький Олексій Єфимович з Тернопільської області та Шикало Надія Василівна з Київської області.

Руденький Олексій Єфимовичстав власником 3-го  Спеціального призу– наборушвейцарських годинників «Ідеальна пара» вартістю 5 000,00 гривень, а Шикало Надія Василівнаотримала 2-й Великий приз – грошову суму в30 000,00 гривень.

Зважаючи на зацікавленість клієнтів компанії щодо перемоги, як результату участі в Акціях програми лояльності, акцентуємо увагу на тому, що наші переможці Руденький Олексій Єфимович та Шикало Надія Василівна є постійними клієнтами ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ» з 2011 року та  мають високий клієнтський статус завдяки своїй активній позиції споживача.  

Купуючи товари через каталоги ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ» усі клієнти мають безперечну перевагу — широкій вибір якісних товарів народного споживання та рівні шанси на перемогу в Акціях програми лояльності. 

Тож, щиро вітаємо з перемогою та дякуємо за співпрацю!

Довідка:

Основною діяльністю ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ» є роздрібний продаж товарів широкого масового вжитку поштовим замовленням за системою посилкової торгівлі. Замовити безкоштовний каталог  ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ» можна за номерами телефонів 0 800 30 15 25 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів) або (044) 499 77 10 (згідно з тарифами ПАТ «Укртелеком») та за адресою:                               ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ», а/с № 123, м. Київ, 04300, написавши ласта с проханням у довільній формі.

Дізнайтесь про діяльність ТОВ «ПОШТОРГ ЮЕЙ» з офіційного сайту :http://poshtorg.com.ua

Publicity Creating, OOO РКЦ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!