«Кредобанк» підтримав перший міжнародний медіа-форум у Львові

29 травня, 2013

Форум із головною темою «Куди йдуть медіа світу і чи встигне за ними Україна?» має на меті сприяння розвитку якісної журналістики в Україні.  

Акцентами цьогорічного медіа-форуму стане обговорення світових трендів у розвитку засобів масової інформації, тенденції в стандартах журналістики та управлінні медіа-структурами. Теми форуму допомагатимуть розкривати найкращі медійники України, Росії, Польщі, Швеції, Данії та США, а про нові тенденції в управлінні медіа розповідатимуть менеджери найуспішніших українських медіа-проектів. Участь у форумі візьмуть близько 400 журналістів зі всієї України. Організаторами форуму є ГО «Львівський медіафорум» та Школа журналістики Українського Католицького університету за сприяння Львівської міської ради, Індустріального Телевізійного Комітету та Колегіуму Східної Європи (Вроцлав, Польща).

 «Щоб бути успішними та конкурентними, засоби масової інформації України сьогодні як ніколи потребують можливості обміну досвідом. «Кредобанк» як найбільший банк Західної України та найбільша польська інвестиція в банківську систему підтримав ініціативу Школи журналістики УКУ, українських та польських громадських організацій і влади Львова провести Львівський медіа-форум, аби допомогти розвитку мас-медіа України не лише як  об’єктивного й компетентного інформатора про актуальні події, а й майданчика для якісного обговорення суспільних та економічних проблем між громадськістю, бізнесом та владою– говорить голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. –Сподіваюся, що Львівський медіа-форум стане чудовою можливістю для журналістів та редакторів «з перших рук» довідатися про сучасні тенденції розвитку медіа, європейські стандарти масової комунікації та секрети успішних медіа-проектів та дасть поштовх до використання набутого досвіду в успішному розвитку українського медіа-ринку».

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!