Лавринович і Партнери виступила юридичним радником безпрецедентного випуску облігацій, здійсненого підприємствами залізничного т

7 червня, 2013

Дана транзакція була першим незабезпеченим державною гарантією випуском, що здійснено державними підприємствами.  Варто також відзначити, що підприємства Укрзалізниці в якості нового гравця на міжнародних ринках капіталів були сприйняті вкрай позитивно.  Єврооблігації були розміщені на міжнародних ринках капіталів відповідно до Положення S і Правила 144A Закону США «Про цінні папери» 1933 року та структуровані через механізм облігацій участі у позиці.
 
«Надання консультацій нашим клієнтам під час такої безпрецедентної транзакції та можливість розробляти для них інноваційні юридичні рішення є великою для нас честю. Наша високопрофесійна команда, спеціалісти якої були залучені до роботи як над цим проектом, так і над іншими складними та новаторськими транзакціями,  протягом останніх декількох років постійно брала участь у знакових для України угодах на ринку боргових капіталів», – зазначила партнер «Лавринович і Партнери» Ірина Марушко.

Команда «Лавринович і Партнери» працювала над цим проектом у складі юристів Ольги Любунь, Анастасії Бурау, Павла Шевченка, Андрія Кулеби та Анни Буквич, під керіництвом партнера Ірини Марушко та асоційованого партнера Олени Зубченко.
 
* Укрзалізниця – орган управління залізничним транспортом України. До сфери управління Укрзалізниці входять Донецька, Львівська, Одеська, Придніпровська, Південна та Південно-Західна залізниці, а також понад 200 інших підприємств. Укрзалізниця є монополістом у сфері залізничних перевезень в Україні та однією з найбільших залізничних мереж в світі.

ЮФ "Лавринович і Партнери", Юридична фірма
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!