Банк «Хрещатик»: “Бути собою” — кожній дитині

10 червня, 2013

На перетині весняно-літніх днин — з 30 травня по 2 червня —у Малій виставковій залі Українського дому відбулася фотовиставка «Бути собою» київського фотографа Арсена Федосенка, присвячена Дню захисту дітей.

Виставка молодого фотографа, на якій він ділиться своїми фотовраженнями від співпраці з дітьми, не тільки викликає у відвідувачів виставки почуття захоплення й ніжності, а й соціальної відповідальності за кожну дитини, за кожен її крок, за її майбутнє. Адже, на думку автора проекту, незважаючи на юний вік героїв світлин, вони можуть вразити дорослих своїми поглядами на життя і думками, своїм сучасним баченням оточуючого світу та його перспектив.

Презентований широкій громадськості культурологічний і сучасний проект здійснено за підтримки банку “Хрещатик” в особі голови Правління Дмитра Гриджука.У зйомках брали участь учні київської гімназії №48, гімназії «Столиця», ліцею №100 «Поділ», ліцею №77 «Кловський», ДНЗ №67, ДЮСШ №14 та ін.

Довідково за темою:

Підтримка культурологічних проектів, що відзначаються особливою духовністю, – невід'ємна складова корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) банку «Хрещатик», який має вищий рейтинг КСВ за міжнародною шкалою – А+ і вже багато років поспіль посідає гідні місця у відповідних рейтингах. Так, у нещодавно презентованому рейтингу відкритості і системності у сфері КСВ Всеукраїнського рейтингового журналу «ГVардія 500. Рейтинг соціально відповідальних компаній України-2013» банк «Хрещатик» посів 4-е місце серед вітчизняних банків, а за результатами щорічного конкурсу BankUkrainianAwardsдва роки поспіль посідає позиції лідера.

Банк «Хрещатик», ООО
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!