«Кредобанк» отримав нагороду міжнародного конкурсу «Банківська безпека-2013»

18 червня, 2013

«Кредобанк» визнано лауреатом І Міжнародного конкурсу «Банківська безпека-2013» у номінації «За впровадження інноваційних рішень у сфері інформаційної безпеки та криптографічного захисту ресурсів». Нагорода була вручена у Києві другим секретарем посольства Республіки Польща в Україні Малгожатою Гавін.

Нагорода конкурсу «Банківська безпека-2013» була присуджена за впровадження в корпоративній мережі банку системи автоматичної фільтрації та антивірусного захисту Інтернет-трафіку на базі Microsoft Forefront Threat Management Gateway, за впровадження та успішну роботу системи виявлення та попередження втручань і атак в інформаційну мережу Cisco IDS и IPS, а також за роботи із впровадження dlp-системи для захисту від витоків конфіденційної інформації, роботу із впровадження системи криптозахисту на основі технологій Х.509 та створення власного центру сертифікації ключів, а також початок робіт із впровадження інноваційних засобів захисту і протидії шахрайським операціям у системах «Інтернет-клієнт-банк». 

«Нагорода конкурсу «Банківська безпека-2013» є високою оцінкою роботи «Кредобанку» із забезпечення надійності розрахунків та безпеки коштів і платежів, – говорить директор департаменту банківської безпеки ПАТ «Кредобанк» Олександр Горінов.Результати нашої роботи підтверджують, що «Кредобанк» є безпечним банком, який гарантує захист своїм клієнтам».

Організаторами конкурсу «Банківська безпека-2013» є міжнародне товариство «КБС-Издат» та журнал «Банкиръ». Мета конкурсу – представити найкращі науково-технічні розробки та обладнання у сфері банківської безпеки, сприяти фінансово-кредитним установам у питаннях комплексного захисту від злочинних посягань, а також сприяти формуванню прозорого та цивілізованого ринку засобів захисту та безпеки як важливої складової банківського сектору економіки.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!