«Кредобанк» запроваджує автоматичні овердрафти для фізичних осіб - держателів пластикових карт

26 червня, 2013

Із червня 2013 року ПАТ «Кредобанк» запроваджує нову послугу «Автоматичний овердрафт» для держателів платіжних карт банку. Пропозиція дозволить клієнтам, що отримують на карти заробітну плату, пенсію чи дохід від здійснення підприємницької діяльності, без додаткових документів та заявок отримати кредитний ліміт на пластикову карту в сумі до 50 тисяч гривень.
    Автоматичний овердрафт доступний як держателям пластикових карт, що обслуговуються за умовами пакетних тарифів, так і клієнтам, що обслуговуються на загальних підставах. Мінімальна початкова сума кредиту встановлюється в сумі 500 або 1000 грн. залежно від умов обслуговування, максимальна – у 200% від доходу клієнта, але не більше 50 тис. грн.
    «Нова пропозиція дає можливість клієнтам «Кредобанку» — фізичним особам отримати швидкий доступ до короткострокових кредитів без подання додаткових документів, – говорить директор департаменту роздрібних клієнтів ПАТ «Кредобанк» Орися Юзвишин. – Перевагами автоматичного овердрафту є гнучка система розрахунку лімітів відповідно до доходу клієнта, відсутність комісій за відкриття та обслуговування ліміту та спеціальні пропозиції з безкоштовного зняття готівки в інших українських банках».
    Кредитний ліміт на пластикову карту відкривається на 1 рік із подальшою пролонгацією. Для його встановлення достатньо один раз подати заявку-згоду, про всі зміни розміру клієнт отримує інформацію за допомогою sms-повідомлень. Умови обслуговування визначаються тарифним пакетом клієнта. У пропозиції відсутні комісії за встановлення та обслуговування овердрафту, клієнт оплачує лише за використання кредитних коштів.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!