В Рівному відкрився перший сімейно-розважальний центр європейського формату “Мультіпарк”

3 липня, 2013

28 червня в Рівному відбулося урочисте відкриття першого сімейно-розважального центру європейського формату “Мультіпарк”. В рамках заходу відбулася прес-конференція за участю виконавчогодиректорамережі“Турбіна” БулуктаєваСергіяБорисовича та керівникарозважального центру “Турбінау м.Рівне Феська ДмитраМиколайовича.

З нагоди відкритя “Мультіпарку” для всіх гостей відбулося сімейне свято із конкурсами, призами та драйвовою дискотекою на роллердромі. Захід розпочався з урочистого перерізання червоної стрічки. На відкриття розважального центру завітало більше 1000 сімей із Рівного та з сусідніх міст, протягом дня  було розіграно багатоподарунків. Кожна родина знайшла для себе багато цікавих розваг та весело провела час разом.

В першому сімейно-розважальному центрі європейського формату “Мультіпарк” вже діють такі види атракціонів, як роллердром, автодром, лабіринт, аерохокей, ігротека та багато інших розваг. Атракціони відповідають усім вимогам безпечної експлуатації. З метою дотримання усіх норм безпеки, протягом дня на території розважального центру чергують спеціалісти з надання першої медичної допомоги.

“Дитячий розважальний центр працюватиме щодня з 10 ранку до 23 години вечора. Цікаво тут буде усім без винятку – і малечі, і навіть дорослим, адже у “Мультіпарку” вони можуть знайти розваги на будь-який смак та гаманець. Тут можна пограти у аерохокей, покататися на роликах чи автомобілях, поблукати лабіринтом та спробувати свої сили у відеоіграх. Для того, аби скористатися послугами “Мультіпарку”, варто лише придбати спеціальну картку вартістю 5 грн. та покласти на неї гроші. За допомогою цієї картки можна розрахуватися за усі види атракціонів. Система є дуже зручною, оскільки картка є постійною і можна скористатися нею в будь-який час. Для цього достатьньо лише поповнити її на необхідну сумму” – повідомивкерівник“Турбіни” в Рівному Дмитро Миколайович Фесько.

“Відкриття розважального центру “Мультіпарк”в Рівному – це частина довгострокового плану розвитку мережі Турбіна”в Україні. Ринок розважальної індустрії в нашій країні розвивається дуже динамічно, тому багато інноваційних розробок з’являються саме тут, випереджаючи Росію та інші країни СНД. Часто ці розробки реалізуються в України навіть раніше, ніж в багатьох розвинених країнах Європи. Формування родинних цінностей підштовхує сім’ї до спільного проведення часу, вибору відпочинку, який буде до вподоби всім членам родини. Місцем, яке ідеально підпадає під цю категорію, є розважальний центр з різноманітними зонами: роллердром, боулінг, ковзанка, ресторан, і, звісно, дитяча зона з гральними автоматами, лабіринтом та ін. Родина може провести цілий день у розважальному центрі та знайти для себе безліч розваг на будь-який смак”- зазначиввиконавчийдиректор мережі “Турбіна” СергійБорисович Булуктаєв.

Розробкою та реалізацією проекту “Мультіпарк” займалася компанія QubicaAMFWorldwide– найбільший у світі виробник обладнання для боулінгу, а також розробник і реалізатор комплексних проектів створення і розвитку сімейно-розважальних центрів. Серед проектів QubicaAMF – доріжки для боулінгу в Білому Домі (США) та в резиденції Президента України, а тепер і центр “Мультіпарк” у Рівному.

Відкриття сімейно-розважального центру європейського формату “Мультіпарк” компанією QubicaAMFсвідчить про те, що сфера розважальних послуг України є динамічноюта привабливоюдля інвестицій. Ринок почав активно формуватися в 2005-2006 роках, коли створювалися перші повноцінні дитячі розважальні заклади. Пізніше з’явився формат дитячих розважальних центрів у складі торгових об’єктів і вже в 2010 році почали з’являтися заклади, де окрім дітей весело можуть проводити час і дорослі. Одним з таких центрів є “Мультіпарк”.

Федотовских Юлия Сергеевна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!