Гарантований двосторонній зв’язок

29 липня, 2013

Фахівці податкової нагадують платникам податків про переваги сервісу «Пульс».

Дбаючи про платників податків Голосіївського району, співробітники податкової в черговий раз нагадують про телефонну лінію «Пульс». У зв’язку із створенням Міністерства доходів і зборів, відтепер сюди надходять звернення представників бізнесу не лише з податкових, а й митних питань.

Питання, які надходять, розглядаються протягом доби та вирішуються по суті, відповідно до чинного законодавства. Але є такі звернення, що потребують додаткового опрацювання. У будь-якому випадку, заявник обов’язково отримує повідомлення про результати перевірки даних та вжиті заходи.

З початку існування сервіс зарекомендував себе не тільки як ефективний засіб вирішення питань, а й як повноцінний консультаційний центр. І на сьогоднішній день, «Пульс» працює в режимі швидкої допомоги платникам податків, адже це гарантований двосторонній зв’язок.

Отже, шановні платники податків! Якщо Ви стали свідками проявів корупції в лавах Міністерства, чи отримали не якісне обслуговування, а то й гірше, зіткнулися з перевищенням повноважень службовими особами – звертайтесь за номером цілодобової лінії оновленого «Пульсу» для клієнтів податкової та митниці: (044) 284-00-07.

Шак Анна Олегівна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!