Львівські клієнти «Кредобанку» отримали найбільше подарунків за розрахунки пластиковими картами

31 липня, 2013

Клієнти «Кредобанку», що обслуговуються у Львівській області, отримали найбільше подарунків за акцією «Розраховуйся платіжною карткою – отримай подарунок», що проводиться банком з лютого 2013 року. За попередніми підсумками акції, клієнтам з Львівщини було вручено 50% від загальної кількості виділених банком подарунків.

Відповідно до умов акції, «Кредобанк» щомісячно проводить розіграш цінних подарунків серед держателів емітованих банком платіжних карт систем MasterCardWorldwideта VisaInternational, що хоча б один раз розрахуються карткою в торговельно-сервісній мережі на суму не менше 50 грн. Кожного місяця банк дарує один 32-дюймовий телевізор, два смартфони, 3 цифрових фотоапарати та 10 заохочувальних грошових подарунків розміром 250 грн.

За період проведення акції «Кредобанк» подарував мешканцям Львівщини 2 телевізори, 4 смартфони, 6 фотоапаратів та майже 30 грошових подарунків. На другому місці за кількістю отриманих подарунків – клієнти Київської області, яким було подаровано майже чверть розіграних призів. По 5% від загального числа переможців мешкають в Івано-Франківській та Хмельницькій областях.

«Нам дуже приємно, що перевагами популярного в Європі та безпечного розрахунку пластиковими картами найбільше користуються наші львівські клієнти, адже саме у Львові розташований головний офіс «Кредобанку», — говорить перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Марцін Куксіновіч. – «Кредобанк» і надалі заохочуватиме найактивніших користувачів банківських карт та нагороджуватиме їх подарунками».

У першому півріччі 2013 року кількість операцій в торговельно-сервісній мережі з використанням банківських карт «Кредобанку» збільшилася більш як на 53% — до понад 720 тисяч. Сьогодні «Кредобанком» емітовано 207 тисяч платіжних карт систем MasterCardWorldwideта Visa. З 2009 року банк експлуатує власний процесинговий центр, що підвищує надійність та швидкість розрахунків за допомогою карток. Акція «Розраховуйся платіжною карткою – отримай подарунок» триватиме до 31 січня 2013 року.

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!