До уваги користувачів РРО: щомісячні паперові звіти - в минулому

16 вересня, 2013

Щодня від платників податків Голосіївського району надходить значна кількість запитань щодо порядку подання звітності в період переходу на електронне звітування, тому спеціалісти податкової дають роз’яснення.

Після проведення персоналізації, припиняється подання паперової звітності і контрольно-звітна інформація передається лише у електронному вигляді до Системи зберігання і збору даних РРО.

За місяць, у якому проведено підключення до Системи (персоналізацію), суб’єкт господарювання у термін до 15 числа наступного місяця, подає звіт ЗВР – 1 з зазначенням обсягів розрахункових операцій за період звітного місяця до початку електронного звітування.

Наприклад, якщо суб’єктом господарювання персоналізовано РРО 25 вересня, він до 15 жовтня подає звіт ЗВР – 1, в якому вказує обсяги розрахункових операцій, проведених до 25 вересня. В подальшому подання звітності за формою ЗВР – 1 суб’єктом господарювання припиняється.

Нагадаємо, що з нового року всім користувачам касових апаратів необхідно перейти на електронне звітування Міністерства доходів і зборів України, шляхом зміни старого касового апарату на більш сучасний, або переобладнати існуючий спеціальним модемом.

Часу залишилось не так вже й багато. Саме тому, шановні платники податків, до початку 2014 року ви маєте перейти на більш зручніший рівень обслуговування.

Шак Анна Олегівна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!