Розвиток екотехнологій в Україні обговорюватимуть на XIII Міжнародному Економічному Форумі

17 вересня, 2013

Все частіше в Україні говорять про розвиток екотехнологій, а їх впровадження стає нормою нашого життя. Розвитку еко-технологій в Україні і в світі присвячена одна із секцій ХІІІ Міжнародного Економічного Форуму, який відбудеться 10-12 жовтня 2013 року в Трускавці.
На секції «Екотехнології – стратегії майбутнього» західні експерти розкажуть про раціональний компроміс між існуванням соціуму і Природи, застосування інноваційних екологічних розробок у виробництві та побуті, а саме модернізації виробництва, переробки та утилізації відходів.
З доповідями на Форумі виступить експерт Світового банку пані Лаліта Мурті, та менеджер проекту «Енергоефективність у житловому секторі України» Міжнародної фінансової корпорації пан Ґжегож Ґайда, Пріоритетами корпорації для фінансування в Україні виступають відновлювана енергетика, енергоефективність та чисті технології.
Запрошуємо всіх, хто цікавиться еко-технологіями, до участі у Форумі. Детальна інформація про доповідачів та програму секції, а також про Форум загалом на веб-сторінці www.lvivforum.com.ua.  
Форум відбувається за підтримки Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради.

Ірина Коваль
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!