Порушення податкового законодавства коштували столичному підприємцю 2-х мільйонів гривень донарахувань

26 вересня, 2013

Проводячи аналіз звітності, що надходить до територіальних органів Міністерства доходів і зборів України працівниками столичного управління Міндоходів були виявлені значні розбіжності у звітності підприємця Б. За даними довідки 1-ДФ бізнесмен отримав дохід за різні роки в сумі понад 5,7 мільйонів гривень, але податкова звітність ним за ці періоди не подавалася. 

Крім того, ділок був зареєстрований платником податку на додану вартість, але не подання ним відповідної звітності, призвело до анулювання свідоцтва платника ПДВ. Внаслідок порушень, виявлених в ході позапланової документальної перевірки, суб’єктом господарювання — фізичною особою Б. було занижено до сплати податок на додану вартість на загальну суму ПДВ – 593 тисячі гривень та не надані податкові накладні, підтверджуючі віднесені суми ПДВ до податкового кредиту.

 За результатами перевірки підприємцю донараховано майже 2 мільйони гривень, у тому числі: податків загалом  — понад 1 мільйон 551 тисячу гривень, штрафних санкцій -  майже 450 тисяч гривень. 

Шак Анна Олегівна
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!