«Кредобанк» - серед лідерів рейтингу «Найкращі регіональні банки України» за версією видання «Контракти»

10 жовтня, 2013

«Кредобанк» увійшов до ТОП-3 найкращих регіональних банків України за версією українського ділового видання «Контракти». Редакція видання визначила найкращих гравців банківського ринку на початку жовтня 2013 року.

Рейтинг найкращих українських банків у шести номінаціях визначався виданням «Контракти» та Незалежною асоціацією банків України. Для об’єктивної оцінки банків та визначення найкращих представників у кожній номінації редакція при складенні рейтингу керувалася експертною думкою представників НАБУ та авторитетних фінансових компаній – рейтингового агентства «Кредит-Рейтинг», компаній «Аваль-Брок», DragonCapitalта SPAdvisors. До трійки найкращих у кожній номінації увійшли банки та топ-менеджери банків, що набрали найбільшу кількість голосів експертів та редакційної ради «Контрактів».

«Експертне визнання вкотре підтвердило лідерство «Кредобанку» на регіональних ринках банківських послуг України, – говорить  голова правління ПАТ «Кредобанк» Дмитро Крепак. – Як найбільший банк Західної України, «Кредобанк» і надалі обслуговуватиме своїх клієнтів надійно, безпечно та з повагою». 

"Кредобанк", ПАТ
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!