Проведення науково-практичного Симпозіуму «Актуальні питання дитячої гастроентерології»

21 жовтня, 2013

27-28 листопада 2013р. в м. Києві,  «Асоціація педіатрів-гастроентерологів та нутриціологів України» проводить науково-практичний симпозіум «Актуальні питання дитячої гастроентерологіїта нутриціології».

Доповідачіпровідні фахівці з України, Росії та Білорусії.

Мета проведення симпозіуму:підвищення освітнього рівня медичних працівників з питань діагностики та лікування гастроентерологічних захворювань, основних положень лікувально-профілактичного харчування дітей для покращення якості надання медичної допомоги дітям України відповідно до сучасних міжнародних стандартів, формування основних завдань і наукових напрямків на найближчі роки.

Врамках симпозіумубуде працювативиставкамедичноїтехніки, медикаментів, лабораторнихтестів.До участі в науково-практичномусимпозіумізапрошуються: дитячігастроентерологи, педіатри, лікарізагальної практики/сімейноїмедицини. Учасники заходу отримаютьсертифікат, зразкитаінформаційніматеріаливиставки.

Форми участі у симпозіумі:

  • виступ із доповіддю;
  • участь без доповіді;
  • для фірм і організацій: проведення виставок сучасних засобів діагностики та лікування, зразків медичної та лабораторної техніки, демонстрація новітніх інформаційних технологій у медичній практиці.

Місцепроведеннясимпозіуму:м. Київ, ДЗ «Центр культури та мистецтв»(01034, Київ, вул. Ірининська, 6).

Реєстраціяучасниківсимпозіуму:27 листопада 2013 року з 8:00у фойє (початок о 9.00).

Попередньо зареєструватися для участі у симпозіумі можна зателефонувавши за тел.: (044) 469-11-40, або ж надіслати листа на електронну пошту: [email protected]

Ирина
+ Добавить Коментарі: (0)

Користувацька угода   Політика конфіденційності   Контакти   Реклама на сайті
© «Все про бізнес, Новини бізнесу, Бізнес-плани - Україна Ділова » 2006 — 2024
Копіювання матеріалів дозволено лише при умові разміщенння зворотнього прямого посилання!